Sortiment

husVi har allting som du behöver från en bygghandel. Så kan vi förenklat beskriva vårt sortiment. Men det slutar inte där, utan om du kanske inte vill betala för vår hjälp varje gång du behöver någonting fixas så kan du faktiskt ta första steget redan hos oss! Sakerna vi säljer samt vår kunskap är tillräckligt bra för att du själv ska kunna bli expert inom området bygg och bygghandel. Kanske vill du starta din egen Kindsbygden Byggvaror någon annan stans, då finns vi här! Eller så blir du en expert som oss och söker jobb här, det fungerar ju så klart det med.

Någonting som inte står med under vårt sortiment men som faktiskt ska införas snart är de kurser på kvällarna som vi valt att starta. Dessa kommer ni kunna gå på under nästa år och hela idén kom faktiskt från flertalet kunder som blivit mäkta imponerade av våra hantverk och kunskaper. Vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter kurserna innehåller två ämnen som man får rikta in sig på. Man kan så klart även gå på båda två om man har det stora intresset. Vi lovar att det inte kommer bli speciellt dyrt och kaffe kommer ingå – vi vill mest dela med oss av våra liv och inspirera nya människor att satsa på vår bransch!

Gunnar är spindeln i nätet när det kommer till affärer. Han är den som sköter kontakten med de flesta företag och stamkunder. Gunnar är den mer karismatiske av oss bröder och hans kurs går helt enkelt ut på hur man skapar ett kontaktnät och sköter ett företag snyggt, saker man bör tänka på och så vidare. Gunnar ser verkligen fram emot detta och han är säker på att han kommer lära sig mycket själv genom att ha kursen.

Björn är snarare konstnären inom familjeföretaget. Enklare prylar jobbar vi båda på men kommer det in ett speciellt jobb är det inget snack om saken – Björn är den som sköter det. Spelar ingen roll om det handlar om den kreativa processen med ritningar och förslag på förbättring eller om det är detaljer som måste fixas. Björn är den du går till och den du alltid kommer bli lika imponerad av. Björn har även utbildning inom byggbranschen, men hävdar att det inte hjälpt honom mycket. Det bästa var att lära sig från sin egen farfar, en sann konstnär och perfektionist.

Förutom kurserna vet ni vad som väntar i sortimentet. Det gamla vanliga man hittar i en bygghandel, bara det att det är kryddat med lite extra kärlek och kunskap från Kindsbygden Byggvaror. Vad du än behöver i form av byggmaterial eller specialbeställda varor så kan du räkna med att vi kan fixa fram det. Vi fixar, som alltid. Behöver du fräscha lister, ett snyggt golv eller kanske en helt ny panel? Du hittar det precis här i vårt sortiment.

Övriga varor så som fönster och dörrar kan vi också. På senare tid har vi märkt att köksinredning blivit väldigt populärt så vi har börjat fixa och dona med detta likaså. Varför åka till IKEA för att stötta de stora företagen som köper ut oss mindre? Vi fixar ihop ett mycket mer personligt kök med detaljer som just du vill ha utan problem. Isolering, markarbeten, cement, byggsten, spik, skruv…vi tar hand om allting! Hittar du inte din specifika vara under vårt sortiment så är det bara att kontakta oss så löser vi det på ett eller annat sätt. Att kunden är nöjd är det absolut viktigaste hos Kindsbygden Byggvaror.