Välkommen

lager1Först och främst vill vi välkomna dig till Kindsbygden Byggvaror! Det är alltid kul att locka hit nya kunder och minst lika roligt är det att ha återvändande kunder – ett kvitto på bra service helt enkelt! Eller kom du kanske tillbaka enbart för våra riktigt låga priser jämfört med resten av marknaden? Oavsett av vilken anledning du valde att komma hit så kan både vi och våra besökare konstatera att anledningar för att välja Kindsbygden Byggvaror finns det många av då vi hävdar att vi är din absolut bästa lokala bygghandel.

Vi som driver bygghandeln är som ni vet Gunnar och Björn Rosenqvist. Två gamla gubbar som tagit Kindsbygden Byggvaror framåt i generationsväxlingen. Det gamla familjeföretaget startade på tidigt 1900-tal och idag har vi alltså fått upp en hemsida också med hjälp av vår sponsor leovegas, så kolla gärna in deras hemsida och om du känner för det kan du spela hos leovegas.

Anders heter vårt nya tillskott som bidrar med väldigt mycket för företaget. Inte bara har han en härligt och ungdomlig entusiasm, utan han kan ju även detta med datorer så det är tack vare honom som ni nu kommer att kunna köpa grejer direkt här på webben! Eller ja, indirekt i alla fall. Det går snabbt att skicka ett mail till oss, eller så ringer ni oss på det gamla vanliga numret.

Efter att vi fått beställningen kan vi enkelt packa ihop dina varor, så är det bara att komma förbi och hämta dem! Till större beställningar kan vi köra ut varor från vårt sortiment för en mindre summa. Detta är någonting som vi gör för att vi verkligen tror på Kindsbygden Byggvaror. Den lokala bygghandeln kommer expandera och vi hoppas kunna erbjuda ett större sortiment samt rekrytera fler kunniga personer inom byggbranschen.

Men ni behöver inte vara speciellt oroliga. Er lokala bygghandel kommer så klart att finnas kvar i ur och skur som innan. Vi kommer inte släppa på våra traditioner och inte heller snåla in på bra kundservice. Det är tack vare er stamkunder som vi insett att det vi gör kan bli bättre, och nya kunder får oss också att bli inspirerade att hjälpa andra!

För att kunna förbättra oss så vill vi höra mer från er kunder! Vad tycker ni fungerar bra? Vad skulle man kunna göra bättre? Allting som ni har en åsikt om är värdefullt för oss att höra. För att vi ska kunna konkurrera med de riktigt stora bolagen så vill vi kunna garantera det som de kanske inte alltid kan – nämligen att kunderna alltid får tycka till och ha ett finger med i spelet.

Vårt huvudkontor ligger som alltid på Stora gatan 12a, mitt inne i staden. Här kan du hitta oss tre jobba vanliga arbetstimmar under hela veckorna. Snart kommer vi även ha öppet på helger, främst för beställningar online som ska skickas ut i tid, men det går bra att komma hit om man har vägarna förbi. Hoppas att vi syns snart!